En aktiv partner for borettslag og sameie

Agio Forvaltning AS vil gjennom en forvaltningsavtale være deres aktive partner vedrørende prisinnhenting og forhandlinger med tjenestetilbydere innen forsikring, strøm, kabel-tv, vedlikehold av tomteområde, vedlikehold av bygningsmasser m. m.

Erfaringsmessig har vi sett at borettslag og sameie som har valgt å bruke oss som deres forvalter har gjort betydelige besparelser på sine faste kostnader. Dere som styre i boligsammenslutningen trenger kun å forholde dere til de beste pristilbud som er innhentet i vår regi.

Agio Forvaltning AS har foretrukne samarbeidspartnere, men for å oppnå best mulig pris for dere som kunde, ønsker vi konkurranse mellom tjenestetilbyderne. Etter styrets ønske sender vi ut tilbudsforespørsler til flere aktører for å oppnå best mulig pris og produkt. Dette kommer så beboerne til gode ved reduserte priser på felleskostnadene til borettslaget eller sameie.

Forsikring er en vesentlig del av kostnaden til et borettslag eller sameie, og gjennom en forvaltningsavtale med oss kan vi gjennom vår foretrukne samarbeidspartner, Gjensidige Forsikring, tilpasse en forsikringsavtale som dekker deres behov, samt at vi administrerer eventuelle storskadesaker som kan oppstå kostnadsfritt.

Når vi usteder tilbud på forretningsførsel og forvaltning, ligger det ingen skulte kostnader som faktureres som tilleggsarbeid som for eksempel, lønnsoppgave til styret, vaskehjelp, vaktmester, m.m. Vi forholder oss til inngått kontrakt på forretningsføring og forvaltning. Med andre ord, to streker under svaret.

Agio Forvaltning AS har inngått samarbeidsavtale med ØkoNett som er vår profesjonelle partner vedrørende inkassotjenester, slik at all purring og pågang på skyld fra skyldner behandles direkte av ØkoNett AS.

Vi presiserer viktigheten av profesjonelle samarbeidspartnere på alle deres behov innen forvaltning.

Interessant?

Kontakt oss for en uformell samtale, hvor vi sammen gjennomgår deres behov, og utarbeider et skreddersydd tilbud.

 

Personvern og cookies

Agio Forvaltning AS - autorisert regnskapsfører
Hjalmar Johansens gate 25
9007 Tromsø
Postboks 113
9252 Tromsø
T: 92 20 66 55
E: post@agioforvaltning.no
O: NO 995 366 517 MVA

Medlem Regnskap Norge