fbpx

Frist for årsmøte i sameier og borettslag i 2020 er utsatt

Kommunal- og moderniseringsdepartementet har vedtatt å utsette frist for årsmøte i sameier borettslag til 31. august 2020.

Dette kommer frem i en ny midlertidig lov som er vedtatt for å avhjelpe konsekvenser av utbruddet av covid-19. Den midlertidige loven gir også adgang til å gjennomføre generalforsamling og årsmøte uten fysisk oppmøte, noe som muliggjør digital gjennomføring. Loven gir styret mandat til å beslutte om årsmøtet eller generalforsamlingen skal gjennomføres digitalt. Videre presiserer loven at andels- eller seksjonseiere ikke kan kreve fysisk gjennomføring dersom styret i boligselskapet har besluttet at årsmøtet eller generalforsamlingen skal gjennomføres digitalt.

Dersom ditt boligselskap ønsker å gjennomføre digitalt årsmøte eller generalforsamling, kan du ta kontakt med din faste forvalter i Agio Forvaltning. Dette uavhengig av faktisk frist for årsmøte. Vi hjelper borettslag og sameier med alt fra varsling, innkalling, digital møteplattform, møteledelse, protokollskriving og elektronisk signering av protokollen.

Ta gjerne kontakt med oss i Agio Forvaltning dersom du har spørsmål knyttet til den midlertidige loven. Loven finner du her.

Vil du lese mer om årsmøter og generalforsamlinger? Trykk her!

Siste nytt

Interesse for økonomi og eiendom? Vi søker forvaltningskonsulenter

Interesse for økonomi og eiendom? Vi søker forvaltningskonsulenter

Forvaltningskonsulent Grunnet sterk vekst har vi behov for å styrke vår stab innen regnskap og eiendomsforvaltning ytterligere. Stillingene hører innunder forvaltningsavdelingen, og de riktige kandidatene vil arbeide tett sammen med faglig leder og øvrige forvaltere i...