fbpx

Utløser styrehonorar skatt?

Mange med styreverv i boligselskaper lurer på følgende: utløser styrehonorar skatt?

Kort oppsummert så er de det. Styrehonorar eller styregodtgjørelser på over kr. 1 000,- pr. år er skattepliktige. Dette gjelder uavhengig om du mottar honorar fra et borettslag eller et boligsameie.

Når vi utbetaler styrehonorar og styregodtgjørelser på vegne av borettslag eller sameier vi forvalter, henter vi skattekortet ditt dersom honoraret er på over kr. 1 000,-. Dette sikrer oppdatert informasjon om ditt ønsket skattetrekk. Hvor mye du ble trukket i skatt ser du enkelt på lønnslippen du får tilsendt fra oss. Vi sørger med andre ord for riktig innrapportering om skatt på styrehonorar for våre klienter.

Har du spørsmål angående utbetaling av styrehonorar i et boligselskap forvaltet av oss, er det bare å ta kontakt med oss i Agio Forvaltning.

Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for ditt sameie eller borettslag?

Trykk her!

Siste nytt

Interesse for økonomi og eiendom? Vi søker forvaltningskonsulenter

Interesse for økonomi og eiendom? Vi søker forvaltningskonsulenter

Forvaltningskonsulent Grunnet sterk vekst har vi behov for å styrke vår stab innen regnskap og eiendomsforvaltning ytterligere. Stillingene hører innunder forvaltningsavdelingen, og de riktige kandidatene vil arbeide tett sammen med faglig leder og øvrige forvaltere i...